Financiering afsluiten?

Wij regelen voor u een persoonlijk gesprek bij DTC finacieringen.

Dealer Totaal Concept biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van consumptief krediet en verzekeringen.Tevens treden zij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die zij u adviseren.

Doorlopend kredietEen veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. DTC adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.).

Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook volstaan met het betalen van 1% of 1,5% over het geleende bedrag. Uw maandbedragen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet. Wanneer u een doorlopend krediet afsluit is het mogelijk om extra ruimte in te bouwen. Dit heeft een aantal voordelen. Vaak is een lagere rente mogelijk, u heeft altijd extra geld achter de hand, roodstaan tegen de maximale rente is dan niet meer nodig.

Persoonlijke LeningEen populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Net als bij het Doorlopend Krediet is het verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.). De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden.

Samen met Dealer Totaal Concept wordt gekeken naar de voor u meest voordelige looptijd. Wenst u een lange looptijd, dan blijven de maandlasten laag. Maar u kunt ook kiezen voor een korte looptijd, al zijn de maandlasten dan natuurlijk wat hoger. De rente over het geleende bedrag wordt al bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening bepaald en blijft gedurende de looptijd gelijk. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag. Zo weet u preciés waar u aan toe bent.

Slottermijn financiering

Met een Slottermijnfinanciering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van de het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.). Over deze (soms door de dealer gegarandeerde) restwaarde betaalt u alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt dan wanneer u de financiering in zijn geheel aflost.

Een ideale oplossing voor die mensen die graag om de 2 of 3 jaar een nieuwe auto of motor willen kopen en toch willen genieten van een lage maandlast. Aan het einde van de looptijd (maximaal 60 maanden), nadat u alle termijnen heeft voldaan, heeft u de keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

1. U ruilt de auto/motor/caravan in tegen een nieuwe en sluit een nieuw krediet af.

2. U behoudt de auto/motor/caravan en betaalt het ‘slottermijn’ in 1 keer af.

3. U behoudt de auto/motor/caravan en financiert het ‘slottermijn’ tegen een zeer gunstig tarief.


Auto Jansen     |     Plesmanstraat 89     |     7903 BG Hoogeveen


BTW nummer:
NL002280853B21

Venster sluiten